Liga FSC deschide Zilele FSC 2022 și vă invită să participați la cea de a VIII-a ediție a evenimentului, Cafeneaua Comunicării care se desfășoară la Tucano Coffee Mexico (Str. Emanoil Ungureanu 2) în data de 03.11.2022, începând cu ora 18:30.

Invitatul ediției este Simona Brașovantrainer Speakings. O fire veselă și modestă, pasionată de storytelling, public speaking, cu o profundă experiență în domenii precum Customer Service, HR, Finance, Simona va fi alături de noi pentru a ne oferi atât tips&tricks pentru vorbitul în public, cât și o parte din cunoștințele sale în aceste domenii. Veți avea posibilitatea de a primi cât mai multe detalii despre cum să ieșiți din zona de confort, să aveți curajul să luați cuvântul și să deveniți un speaker mai bun. Dacă și voi sunteți interesați să aflați lucruri noi, într-un cadru informal și prietenos, fiți convinși că o să primiți răspunsuri la toate curiozitățile. 
Vă așteptăm în număr cât mai mare, alături de o ceașcă de cafea, un ceai sau băutura preferată, pentru a afla #poveștidesucces.

Participarea la eveniment se face prin completarea formularului de mai jos.
👇🏻
https://forms.gle/5uJVXRVfZti6AzYM6