Noutăți

Centrul de e-Learning CeL al Universității Politehnica Timișoara va organiza marti, 22 septembrie 2020sesiuni de training online, în Zoom, pentru Campusul Virtual și de competențe generale, câte 2 sesiuni de 1.5h, la care sunt invitați să participe toți studentii anului I din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării. 

Sesiunile de training se vor desfășura după următorul program:

Pentru întrebări sau neclarități în accesarea CVUPT vă rugăm să ne scrieți pe https://suport.elearning.upt.ro/index.php

Informăm studenții, din anul I și II, ai Facultății de Științe ale Comunicării că activitățile din cadrul disciplinei Educație fizică și sport, semestrul I, anul universitar 2020-2021, se vor desfășura în săptămânile 6-9, respectiv 10-13, conform materialului atașat.

Ești student sau viitor student UPT?

Hai pe Zoom joi, 24 septembrie, de la ora 14.00, să afli mai multe despre bursele de mobilitate Erasmus+ studii și practică!

Ce trebuie să faci?

A fost publicată pe site structura anului universitar 2020-2021.

Taxele aferente susținerii prezentării a 3-a a examenelor din sesiunea de vară se vor plăti exclusiv prin transfer bancar, conform adresei Rectoratului UPT nr. 9089 din 26.08.2020.

In luna septembrie, Facultatea de Științe ale Comunicării organizează admitere la programele de studii ale facultății, la ciclurile de licență. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați Pagina de admitere.

Dragi absolvenți,

A fost stabilit calendarul de admitere la Facultatea de Științe ale Comunicării, ciclurile de licență și master. Situația locurilor disponibile, precum și alte informații privind admiterea, sesiunea iulie și septembrie 2020, pot fi accesate aici.

În atenția celor interesați!

A fost publicată adresa UPT privind plata taxelor restante cu penalizare pentru anul universitar 2019-2020. Studentii care se regăsesc pe listele de propuși spre exmatriculare din cauza neplătii taxelor, vor achita urgent sumele restante, conform adresei UPT și vor trimite dovada plății pe e-mailul carmen.galdea@upt

Pentru clarificarea situației, vă rugăm să luați legătura cu Decanatul FSC (e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau telefonic 0256-404011)

Departamentul Relații Internaționale al Universității Politehnica Timișoara a publicat ofertele de mobilități pentru studenți, anul universitar 2020-2021, precum și pentru staff (cadre didactice, cercetători, personal administrativ).