Noutăți

Marți, 11 mai 2021, ora 13, va avea loc reuniunea on-line de lansare a proiectului de cercetare  CE/MB/051/2021 „La dimension métaphorique des langages de spécialité: analyse et traduction des métaphores techniques – METATRADUTECH” („Dimensiunea metaforică a limbajelor de specialitate: analiza și traducerea metaforelor tehnice – METATRADUTECH”) care se desfășoară în cadrul Apelului Agenției Universitare a Francofoniei în Europa Centrală și de Răsărit Soutien aux structures de recherche et innovation en Europe centrale et orientale – SRI-ECO 2021.

În 6 mai 2021 va avea loc online atelierul de lucru studențesc Formarea deprinderilor de documentare în procesul de traducere și mediere a comunicării în limbi străine, ediția a V-a, la care vor participa studenții anului I ai Facultății de Științe ale Comunicării, specializarea Traducere și interpretare.

În 4.05.2021, a avut loc cea de-a 4-a ediție a workshop-ului de traducere cu tema „Übersetzung als Provokation - Übersetzung und journalistisches Schreiben“.

În 4 și 11 mai 2021 va avea loc atelierul de interpretare consecutivă și simultană  (engleză-română, română-engleză), Interpreting cultures, ediția a II-a, la care vor participa studenții anului II ai specializării Traducere și interpretare din cadrul Facultății de Ştiinţe ale Comunicării.

A fost publicat Ghidul de studii pentru studenții Facultății de Științe ale Comunicării.

Evenimentul Totul despre FSC, organizat online în data de 10 mai 2021, se adresează elevilor de liceu, cadrelor didactice si părinților care doresc să afle mai multe informații despre Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

    

Pentru a putea participa online la Olimpiadele comunicării, Ediția a V-a, în data de 23 apriliela ora 14:00, vă rugăm să vă înregistrați, accesând link-ul de mai jos și să completați formularul: 

Studenții din anii terminali pot beneficia de cazare în căminele Universității Politehnica Timișoara, astfel încât finalizarea lucrării de diplomă să nu fie afectată de faptul că procesul didactic se desfășoară exclusiv online în acest moment.

În perioada 5 aprilie 2021 - 23 aprilie 2021, activitatea didactică a facultăților UPT se va desfășura exclusiv online, conform Hotărârii Consiliului de Administrație a UPT nr. 39 din 30.03.2021.

 

În perioada 22.03.2021-11.04.2021 se vor colecta, EXCLUSIV ONLINE - pe platforma student.upt.ro, dosarele de burse sociale pentru semestrul al II-lea (01.04.2021-30.09.2021). Studenții eligibili vor ține cont de precizările conducerii Universității Politehnica Timișoara.