Data de 11 noiembrie 1920 marchează momentul de început pentru Universitatea Politehnica Timișoara. La aceasă dată regele Ferdinand I semna decretul regal prin care se puneau bazele primei instituții de învățământ superior din vestul României.

În săptămâna 9-13 noiembrie 2015, Universitatea Politehnica Timișoara celebrează 95 de ani de la înființare. Programul manifestărilor organizate cu acest prilej este disponibil pe site-ul universității.

Vizită la Facultatea de Științe ale Comunicării

În data de 9 noiembrie 2015, între orele 11-14, Facultatea de Științe ale Comunicării își deschide porțile tututor celor care doresc să viziteze spațiile facultății și să descopere specificul programelor de studii de comunicare, relații publice, traducere și interpretare din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Obiectivele vizitei:

  • prezentarea ofertei educaționale și a specificului Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării;
  • vizitarea laboratoarelor facultății și participarea la ateliere demonstrative de simulare a unor activități specifice domeniului comunicării, al relațiilor publice și al limbilor moderne aplicate (traducere și interpretare);
  • vizitarea expoziției aniversare care reunește lucrări reprezentative ale studenților Facultății de Științe ale Comunicării, realizate sub îndrumarea cadrelor didactice în cadrul expozițiilor, atelierelor și seminariilor științifice de comunicare și traducere.