Noutăți

LIGA FSC – Liga Studenților din Facultatea de Științe ale Comunicării – organizează Ediția a 4-a a seriei de întâlniri De vorbă cu decanul FSC. Reprezentanții Ligii FSC, șefii de an și de grupă, precum și toți studenții doritori, vor participa într-un cadru informal la un dialog deschis cu decanul facultății. Întâlnirea studenți – decan va avea loc miercuri, 30.05.2018, de la ora 18.00, în Sala de Conferințe a Restaurantului Rustic.  

 

Anunț important

S-a aprobat o a 4-a programare a examenelor pentru studenții din anii terminali.

Studenții Facultății de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează miercuri, 23 mai, începând cu ora 14:00, la Cantina Studențească a UPT, concursul de cultură generală Policult, câștigătorii fiind recompensați cu abonamente la festivaluri de renume: Revolution și Sunset Festival.

Seminar ştiinţific studențesc cu prezentări de proiecte
Ediția a II-a
             
Seminarul științific studențesc Procedee de traducere a textelor economice (germană-română) are ca scop familiarizarea studenților cu diferite procedee de traducere a textelor economice din limba germană în limba română.

Seminar ştiinţific studențesc cu prezentări de proiecte          

Ediţia a II-a

Seminarul științific studențesc Revizuirea de texte: Abordări lingvistice are ca scop familiarizarea studenților cu diferite moduri de revizuire a unui text. În cadrul seminarului sunt evidențiate câteva aspecte lingvistice, care contribuie la scrierea corectă de texte.

Vă așteptăm la Cursul Festiv al studenților Facultății de Științe ale Comunicării, promoția 2018!

Atelier de lucru studențesc, ediția a IV-a

În zilele de 25 și 26 aprilie 2018, a avut loc atelierul de lucru studențesc Formarea deprinderilor de documentare în procesul de traducere și mediere a comunicării în limbi străine, ediția a IV-a, la care au participat studenții anului I ai Facultății de Științe ale Comunicării, specializările Traducere și interpretare și Comunicare și relații publice. 

 S-a lansat Programul Național de Tabere pentru studenți 2018 - Ordin 290 din 13.04.2018 - aprobare Metodologie tabere studențești 2018

În data de 27.04.2018 în cadrul Facultății de Științe ale Comunicării se va desfășura Conferința Științifică Studențească MASTERCOM, cu tema Calea noii comunicări – ipoteze de lucru. Aflată la a șasea ediţie în acest an, conferința oferă masteranzilor posibilitatea de a-şi prezenta rezultatele cercetării întreprinse în vederea elaborării lucrării de disertaţie, într-un cadru de dezbatere constructivă şi deschisă. Evenimentul are drept cadru de desfăşurare prevederile referitoare la finalizarea studiilor masterale din Universitatea Politehnica Timişoara. Pagină eveniment.

Marți, 24 aprilie 2018, între orele 10 și 13, în Sala Polivalentă a Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a seminarului ştiinţific Traducerea în mediul academic şi profesional.