Noutăți

Facultatea de Științe ale Comunicării adresează tuturor studenților, cadrelor didactice și colaboratorilor Sărbători fericite și un An Nou plin de realizări!

Astăzi, la Facultatea de Științe ale Comunicării am primit vizita studenților colindători din partea Ligii FSC, care au adus în sufletele noastre bucuria sărbătorilor.

Seminar studenţesc

În data de 10.12.2018 a avut loc cea de-a V-a ediție a seminarului studențesc Ingineria Traducerii - primii paşi în traducerea tehnică (limba germană).

A VI-a ediție a cursurilor conversaționale de limba română, acțiune lansată în cadrul evenimentului ,,Student fără Bariere" în 12.10.2018, s-a încheiat într-un mod festiv chiar de Sf. Nicolae.

Miercuri, 5 decembrie 2018, a avut loc acțiunea de caritate organizată de studenții anului I ai programului de masterat Comunicare în afaceri din cadrul Facultății de Ştiinţe ale Comunicării.

Deutsche Landeskunde im Banat – Auf den Spuren der Banater Schwaben

Studenții anului II, specializarea Traducere și interpretare din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării, au participat marți, 4 decembrie 2018, între orele 12-14, la atelierul de cultură și civilizație germană Deutsche Landeskunde im Banat – Auf den Spuren der Banater Schwaben (Cultură și civilizație germană în Banat – Pe urmele șvabilor din Banat).

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Facultatea de Științe ale Comunicării, a fost unul dintre partenerii științifici ai Colegiului Național Bănățean Timișoara, în organizarea Sesiunii Naționale de Comunicări Eficiența în învățământ, ediția a XVI-a, desfășurată la Timișoara în 23 noiembrie 2018.

SEMINAR STUDENȚESC
Ediția a III-a

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, specializarea Traducere și interpretare (TI), anul I, participă în data de 26 noiembrie 2018 la un seminar studențesc deschis, organizat în colaborare cu Centrul Cultural German din Timișoara: Deutsche Städte und Sehenswürdigkeiten. Der Gebrauch der lokalen Präpositionen (Orașe germane și obiective turistice. Folosirea corectă a prepozițiilor locale).

Universitatea Politehnica Timişoara a organizat joi, 15 noiembrie 2018, de la ora 16:00, în Sala Mare a Senatului Universității Politehnica Timișoara, Piața Victoriei, nr. 2, ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa doamnei prof.em.dr.habil. Gyde Hansen.

În contextul aniversării a 25 de ani de comunicare și traductologie în UPT, Departamentul de Comunicare și Limbi Străine organizează, în 10-11 noiembrie a.c., în cadrul Zilelor Facultății de Științe ale Comunicării, masa rotundă Communicating democracy: challenges for universities in illiberal times.