Având în vedere situația actuală privind instituirea stării de urgență, prin Hotărârea Consiliului de Administrație al UPT și adresa Rectoratului UPT nr. 3945/01.04.2020 se dispun următoarele:

  • bursele sociale aflate în plată în luna martie 2020 vor acorda și în luna aprilie 2020, urmând ca analizele ulterioare să se realizeze în funcție de evoluția situației.
  • studenții care nu au avut bursă socială în semestrul I și îndeplinesc condițiile de acordare a bursei sociale pentru semestrul II, le vor transmite EXCLUSIV ONLINE, în perioada 01.04.2020-16.04.2020, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. completate în conformitate cu Anexa 1 a Regulamentului de burse al Rectoratului UPT.

PRECIZĂRI IMPORTANTE!
     Studenții care solicită bursă socială pe caz de boală sau orfani vor trimite, de asemenea, următoarele documente, pe lângă cele doveditoare ale cazului social:
     - cererea tip completată si salvată tip pdf
     - copie CI a solicitantului
     - copie extras banca unde are cont studentul
     - copie certificat de nastere (doar in caz de orfan)

 Cerere tip - luna aprilie

 

Dosarele - în original - de bursă socială, pentru semestrul al II-lea, anul universitar 2019-2020 se vor depune la o dată stabilită în viitor, după ridicarea stării de urgență, conform hotărârilor conducerii UPT, la Decanatul Facultății de Științe ale Comunicării, Str. Traian Lalescu nr. 2A, etj. III sala C 301, completate în conformitate cu Anexa 1 a  Regulamentului de burse UPT.