Noutăți

Lectoratul francez din cadrul Universității Politehnica Timișoara îi invită pe toți cei interesați la următoarea seară a filmului francofon, care va avea loc miercuri 29 ianuarie, de la ora 18.00, la Biblioteca Centrală a UPT (Sala Polivalentă). Intrarea este liberă.

Sub titlul „Dintre sute de polemici...”, în data de 15 ianuarie 2020, de la ora 13:00, în Sala Polivalenta a BCUPT a avut loc lansarea volumului Eminescu orator. Strategii retorice în publicistică, al cărui autor este Daniel Ciurel, cadru didactic al Facultății de Științe ale Comunicării, Departamentul de Comunicare și Limbi străine din cadrul UPT.

Un grup de studenți din China vin să studieze la Universitatea Politehnica Timișoara, ca urmare a semnării unui acord privind înfințarea Școlii masterale China-România, eveniment care a avut loc luni, 13 ianuarie 2020, la Rectoratul UPT. Colaborarea Universității Politehnica Timișoara cu Universitatea Dianzi din Hangzhou a demarat în martie 2019, când o delegație de la universitatea chineză a vizitat Politehnica timișoreană, UPT fiind prima universitate din Europa Centrală și de Est cu care aceasta stabilește un parteneriat.

Workshop interactiv în limba germană

Vineri, 10 ianuarie 2020, orele 12:00-13:30, Sala C303, Facultatea de Științe ale Comunicării, vă invităm la un eveniment despre comunicarea în mediul profesional, în cadrul căruia vom discuta despre beneficiile comunicării și rolul limbii germane în dezvoltarea profesională. 

Seminar științific studențesc

În data 8 ianuarie 2020 a avut loc a doua ediție a seminarului științific studențesc Practica argumentării. Sub forma unei mese rotunde, evenimentul și-a propus să consolideze cunoștințele dobândite în cadrul disciplinei Gândire critică. O parte dintre studenții anului I ai specializării Comunicare și relații publice, Facultatea de Științe ale Comunicării, au oferit argumente pentru clarificarea deciziilor etice.

Organizator: Lect. univ. dr. Cosmin BĂIAȘ

A fost publicată programarea examenelor și evaluărilor distribuite aferente specializărilor de licență - Comunicare și relații publice și Traducere și interpretare și  de master - Comunicare, relații publice și media digitală și Comunicare în afaceri pentru semestrul I, anul universitar 2019-2020.

Facultatea de Științe ale Comunicării adresează tuturor studenților, cadrelor didactice și colaboratorilor Sărbători fericite și un An Nou plin de realizări!

Informații privind desfasurarea alegerilor academice - membru în consiliul facultății, pentru legislatura 2020-2024, sunt disponibile la adresa Alegeri Consiliu FSC.

A fost publicat materialul informativ Retrospectiva FSC 2019.