Noutăți

Deschiderea anului universitar 2019-2020 pentru studenții din anii II și III, licență și II master va avea loc conform programului.

Deschiderea anului universitar la Facultatea de Științe ale Comunicării, pentru anul I  licență și master, va avea loc în 24.09.2019, ora 12.00, în amfiteatrul Victor Vlad. Vă așteptăm! 

Cei mai buni 100 de elevi din șapte județe ale țării (Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj și Bihor) au fost prezenți, în 5 septembrie 2019, în Auditoriumul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, la deschiderea școlii de vară „Politehnica™ 100% performanță”. Aceștia au fost întâmpinați de reprezentanții conducerii universității, reprezentanți ai celor zece facultăți, ai mediului economic, dar și ai Consiliului Național al Elevilor.

Conform adresei UPT nr. 10189 din 03.09.2019, taxele de studii restante pentru anul universitar 2018-2019, se mai pot plăti, condiționat de plata taxelor de pe3nalizare, în perioada 03.09.2019-13.09.2019, la casieria Rectoratului.

In luna septembrie, Facultatea de Științe ale Comunicării organizează admitere la programele de studii ale facultății la ciclurile de licență și master. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați Pagina de admitere.

În perioada 11-13 iulie 2019, o delegație a Universității din Minho, Portugalia, a vizitat Universitatea Politehnica Timișoara. 

Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor din județul Caraș-Severin care doresc să devină studenți politehniști și deschide la Reșița un centru de înscriere pentru admiterea în anul universitar 2019-2020. Centrul urmează să fie deschis la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, în perioada 15-19 iulie.

Vom fi și noi acolo să vă oferim detalii despre oferta educațională și admiterea la Facultatea de Științe ale Comunicării. Vă așteptăm!

În 15 și 16 iunie 2019, Facultatea de Științe ale Comunicării a participat la Târgul MADE IN BANAT, organizat în cadrul celei de-a doua ediții a Zilelor Culturii și Economiei Germane în Banat.

O delegație a Universității Politehnica Timișoara, formată din prof.univ.dr.ing. Marius Oteșteanu, prorector, și prof.univ.dr. Daniel Dejica-Carțiș, decanul Facultății de Științe ale Comunicării, s-a aflat, la sfârșitul lunii mai, în China, la invitația Universității Dianzi din Hangzhou (HDU).

Ediția I

Facultatea de Științe ale Comunicării organizează prima ediție a Expoziției de afișe studențești cu tema Portofoliu Creativ, în cadrul căreia studenții din anii I și II de la specializarea Comunicare și Relații Publce vor expune la Biblioteca Centrală a UPT o serie de afișe publicitare și de eveniment, cu diverse tematici.