În 15 și 16 iunie 2019, Facultatea de Științe ale Comunicării a participat la Târgul MADE IN BANAT, organizat în cadrul celei de-a doua ediții a Zilelor Culturii și Economiei Germane în Banat.

Au fost prezentate informații despre specializările facultății, despre programele de studiu de licență și de master, despre oportunitățile de carieră în domeniile comunicării, relațiilor publice, ale traducerii și ale interpretării, despre posibilitățile de angajare, precum și despre facilitățile oferite de către Universitatea Politehnica Timișoara. Totodată participanții la târg au putut afla detalii despre programele de burse de studiu DAAD (Serviciul German de Schimb Academic), pentru care studenții pot aplica.
Scopul acestei campanii a constat în promovarea directă a ofertei educaționale și a imaginii Facultății de Științe ale Comunicării, în vederea atragerii de viitori studenți. De asemenea s-au stabilit relații de colaborare cu alți parteneri din domeniul cultural și economic.
Evenimentul a fost organizat de către Clubul Economic German Banat, în colaborare cu Primăria Municipiului Timiș și cu Consulatul Republicii Federale Germania la Timișoara.

Organizator din partea Facultății de Științe ale Comunicării: Asist. dr. Ana-Maria Dascălu-Romițan.