Ești pasionat de fotografie? Captează cele mai interesante momente din viața de student în Timișoara și participă la concursul de fotografie, organizat de Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

La concurs pot participa toți studenții din UPT, înscriși la studii universitare de licență, master, doctorat sau învățământ la distanță, indiferent de specializare. Dacă ești student Erasmus viziunea ta este, de asemenea, binevenită.

Trimite fotografiile până la data de 15 septembrie 2017, la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. (dimensiunea maximă a unui email nu trebuie să fie mai mare de 25 Mb; un participant poate înscrie în concurs maxim 3 forografii, alb-negru sau color).

La finalul concursului, cele mai reprezentative lucrări vor fi expuse în cadrul unei expoziții găzduite de Biblioteca Universităţii Politehnica Timişoara și ulterior în cadrul unei expoziții permanente în clădirea ASPC.

Regulile concursului:

  • La concurs pot participa fotografiile care se înscriu în tema „Student în Timișoara”.
  • Un participant poate înscrie cel mult 3 fotografii, color sau alb-negru.
  • Fotografiile nu trebuie să conțină scris vizibil numele concurentului.
  • Este permisă postprocesarea fotografiei doar în ceea ce privește luminozitatea, contrastul, saturația, nivelul de culoare și crop. Orice altă editare a fotografiilor (suprapunerea mai multor fotografii, inserarea de elemente străine, eliminarea elementelor existente, etc) va conduce la eliminarea din concurs.
  • Prin înscrierea imaginilor în concurs, participantul declară în mod implicit că este deținătorul drepturilor de autor asupra acestora și că este de acord ca imaginile să fie utilizate în scopuri necomerciale de către organizatorii concursului și că pot utiliza, respectiv publica oricând şi oriunde materialul trimis, cu menționarea numelui autorului.
  • Fotografiile trebuie să fie în format JPEG, să aibă rezoluția de minimum 300 dpi. Pentru imaginile selectate, în vederea organizării vernisajului, organizatorii vor solicita și fișierele care să aibă o rezoluție ridicată, pentru a putea fi tipărite. În cazul în care fotografiile nu au o rezoluție corespunzătoare pentru a fi tipărite, ele nu vor fi incluse în vernisaj. Costurile de tipărire vor fi suportate de către organizatori.
  • La trimiterea fișierelor, concurenții vor scrie următoarele informații în corpul emailului: numele fotografiei și o scurtă descriere a lor, precum și datele personale: numele și prenumele, adresa, forma de învățământ pe care o urmează.
  • Câștigătorii premiilor vor fi rugați să ofere și fișierele sursă pentru validarea lor.
  • Prin trimiterea fotografiilor se presupune că participanții sunt de acord în totalitate cu regulile concursului.
  • Cele mai reprezentative lucrări vor fi expuse în cadrul unei expoziții găzduite de Biblioteca Universității Politehnica Timișoara și ulterior în cadrul unei expoziții permanente în clădirea ASPC.

 

Afiș