­Începând cu data de 20 aprilie 2018, Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează cursuri gratuite de limba germană destinate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a de liceu.

Pe perioada cursurilor se va urmări creșterea nivelului de cunoștințe de limba germană prin exerciții de citire / de ascultare şi de înțelegere a unor texte la prima vedere, prin exerciții de gramatică şi de vocabular, precum şi prin exersarea abilității de exprimare verbală şi scrisă.

În același timp, elevii vor avea ocazia să afle mai multe despre specializările de la ciclul de licență din oferta educațională a Facultății de Științe ale Comunicării:  Traducere şi interpretare sau Comunicare şi relații publice.

Cursurile încep cu data de 20 aprilie și se vor desfășura ȋn fiecare zi de vineri timp de 6 săptămâni, între orele 14.00-15.30, la sediul Facultății de Științe ale Comunicării. La finalul cursului se vor oferi certificate de participare tuturor cursanților.

La primul modul de cursuri au răspuns invitației elevi de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, Colegiul Naţional Bănăţean, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” şi Liceul Teoretic „William Shakespeare”.